Vi er der for deg og ditt publikum

Vi har fokus på god kundeservice og har 40 ansatte i Norge som tilbyr dere som arrangør og deres publikum support i alle ledd.

Vi har fornøyde arrangører

Og her hva de har å si om oss

 • Jeg ser det som helt avgjørende å benytte en partner som kan både markedsføring og salg, i tillegg til å ha en helt unik kunnskap om kulturbransjen. Jeg mener at det er breddekunnskapen, tilnærmingsmåten, de ansattes holdninger, stå på-vilje, endringvilje og det generelle servicenivået som kjennetegner Ticketmaster som noe unikt. Gjelder det tekniske spørsmål er TM alltid på og bistår til saken er løst, og er det spørsmål om markedsføring så får man ikke bare hjelp eller idéer, men muligheten til å benytte seg av TM unike markedsposisjon hvis man ønsker. Og til slutt, det er så klart helt avgjørende at publikum kjenner billettleverandøren og har en god følelse med denne. Vår store salgsøkning kan vel sies å bekrefte dette og at Ticketmaster i høy grad bidrar med å bygge vår kvalitet videre.

  Martin Gundersen, Brygga Kultursal

 • Ticketmaster er en sollid partner med omfattende bransjekunnskap. For meg er langsiktighet viktig, jeg vil ha en partner som er der om ti år. Det er også åpenbare fordeler å være hos et selskap med 70% markedsandel på festival markedet. Jeg er også positiv til de nye løsningene som kommer fra Ticketmaster fremover.

  Svein Bjørge, festivalsjef

 • For oss i fotballforbundet er det viktig å ha en samarbeidspartner med stor kunnskap om billettbransjen i sin helhet og serviceinnstilte medarbeidere. Ticketmaster har en sollid teknisk plattform. I tillegg er det flinke til å se muligheter i markedet og gir mange råd på veien. Dette gjelder både billetteknisk og markedsmessig. I tillegg er det ingen tvil om at Ticketmaster er en kjent aktør og det foretrukne valget også hos billettkjøperne der ute. Dette bidrar til at det er lett for våre billettkjøpere å finne frem på nett. I tillegg er det et veldrevet kundesenter  som bidrar ved behov.

  Merete Prestkvern - Billettansvarlig Norges Fotballforbund

 • Freialand har det veldig godt samarbeid med Ticketmaster ved salg av billetter til våre omvisninger. Omvisningene har solgt over all forventning. Ticketmaster har bistått oss med rask ekspedering av endringer vi har gjort. De har gode og enkle løsninger for rapporteringer. Våre kontaktpersoner hos Ticketmaster er svært positive og behjelpelige. Vi har fått rask og profesjonell hjelp til markedsføring av våre omvisninger.

  Marit Dybsjord Ekholt - Manager Freialand

Vi gir deg nyheter

Oppdater deg på siste nytt om våre produkter og tjenester