"Det er flott at Ticketmaster vil bli Miljøfyrtårn. Det grønne skiftet innebærer at vi må redusere forbruket vårt. I stedet for å kjøpe enda flere ting av det vi allerede har nok av, kan vi bruke tid og penger på opplevelser. At Ticketmaster gjør arrangementer tilgjengelig for folk, er et bærekraftig tiltak. Jeg håper dette vil inspirere arrangører og organisasjoner til også og miljøsertifisere seg." - Astrid Bjerke, Miljøkonsulent og ansatt i Framtiden i våre hender.

Vi i Ticketmaster er opptatt av samfunnsansvar, og vi vil bidra for å gjøre en innsats for miljøet rundt oss. Å være Miljøfyrtårn innebærer å jobbe systematisk med miljøtiltak i hverdagen. Vi håper å inspirere flere av våre kunder og samarbeidspartnere til å bli Miljøfyrtårn.

Flere nyheter

12/09/18

Produktnyhet! Fan-til-fan markedsplass for kjøp og salg av billetter

Vi stenger ned våre nettsteder GET ME IN! og Seatwave. To store utenlandske markedsplasser for kjøp og salg av sekundære billetter som videreselges med overskudd.

21/09/17

Ticketmaster Experience

Ticketmaster Experience gir arrangører mulighet til å selge mat og drikke gjennom sin egen App. La publikum velge fra menyen - bestille - betale online og hente når de selv ønsker.